Bedrijfsgegevens

Pand SelectCRM Select
Stadsring 163a
3817 BA Amersfoort
T +31 (0)33-82 00 970
Email: info@selectb2bsoftware.com
Internet: www.selectcrm.nl
BTW-nr. NL8109.84.039.B.01
KvK-nr. 32093249

Select

www.selectcrm.nl is een initiatief van Select. Gebaseerd op uitgebreide kennis en ervaring in de CRM software markt, heeft Select een unieke online zoekmachine ontwikkeld om vraag en aanbod van bedrijfssoftware op elkaar af te stemmen. Dit concept heeft zich inmiddels bewezen in diverse landen, waaronder Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Engeland.

Het heldere en eenvoudige ontwerp van de website worden zowel door de bezoekers als de deelnemende software leveranciers gewaardeerd.

Drs. M.A. Vamberský - Algemeen directeur

Marten A. Vamberský (1971) heeft bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam gestudeerd, met als specialisatie Commerciële Beleidsvorming. Na zijn afstuderen, heeft hij een aantal marketing functies bekleed en als consultant diverse CRM implementaties begeleid. 

Marten Vamberský is mede-eigenaar en algemeen directeur van Select.

Daarnaast heeft Marten diverse artikelen over CRM gepubliceerd en is hij auteur van twee boeken over CRM: ‘De implementatie van CRM‘ en ‘CRM voor het MKB'.


Marten Vambersky

Ir. A.H. van der Molen - Commercieel directeur

Arnoud H. van der Molen (1971) heeft technische bedrijfskunde gestudeerd aan de Universiteit van Twente, met als specialisatie Marketing en Informatie Technologie. Na zijn afstuderen heeft hij gewerkt als consultant in IT trajecten en heeft hij diverse commerciele functies bekleed. 

Arnoud van der Molen is mede-eigenaar en commercieel directeur van Select.


Arnoud van der Molen