SelectCRM

voor CRM software leveranciers

SelectCRM

vergelijkt online alle toonangevende CRM leveranciers uit Nederland.

Met behulp van SelectCRM kunt u uw CRM oplossing positioneren ten opzichte van andere CRM systemen in de markt. U kunt geheel zelfstandig het profiel van uw organisatie en de eigenschappen van de door u geleverde CRM toepassing(en) beheren via een persoonlijke login op onze online database. Zo weet u zeker dat uw CRM pakket het best tot zijn recht komt als een potentiële gebruiker zoekt in de SelectCRM database.

Het doel van SelectCRM is de potentiële gebruiker, die zoekt in de SelectCRM database naar CRM software, optimaal te informeren omtrent de best passende CRM systemen voor zijn organisatie. SelectCRM biedt u daarbij zeer interessante commerciële mogelijkheden om uw pakket optimaal te profileren.

Criteria voor CRM software leveranciers

U kunt deelnemen aan SelectCRM, indien u voldoet aan de volgende criteria:

  • Deelnemende leveranciers moeten actief zijn op de Nederlandse markt.
  • Deelnemende leveranciers moeten een aansprekend klantenportfolio hebben.
  • De geboden CRM oplossing moet als zelfstandig product of dienst in de markt staan. Maatwerkoplossingen voor specifieke klanten, ongeacht de kwaliteit van de oplossing, vallen buiten de scope van SelectCRM.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van SelectCRM? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek.