CRM systemen vergelijken

CRM systemen vergelijken met de vergelijkingstool van SelectCRM

Elke organisatie selecteert een CRM systeem op basis van een aantal criteria. De belangrijkste criteria zijn de benodigde functionaliteit, toegankelijkheid, kosten en de schaalbaarheid van de applicatie. SelectCRM biedt online een gratis tool aan, waarmee u geheel vrijblijvend de toonaangevende CRM systemen in Nederland kunt vergelijken.

CRM systemen vergelijkenDe eerste stap in dit proces bestaat uit het kiezen van een segment op basis van beschikbaar budget en het verwachte aantal gebruikers. Vervolgens kunt u een gratis CRM informatiepakket aanvragen met informatie over de leveranciers in het gekozen segment en toegang tot de vergelijkingstool van SelectCRM. Met behulp van deze tool kunnen de CRM leveranciers met elkaar worden vergeleken. De uitgebreide CRM-checklist, die hiervoor gebruikt wordt kunt u alvast bekijken en wellicht gebruiken om een eisen en wensen voor te bereiden. De door u, in de vergelijkstool, aangeklikte functionaliteit wordt vergeleken met de functionaliteit die de leveranciers uit het gekozen segment kunnen leveren. Dit leidt tot een scoringsoverzicht, waarin u kunt zien voor hoeveel procent de leveranciers aan uw wensen tegemoet kunnen komen. De leveranciers van de best passende oplossingen kunt u vervolgens uitnodigen voor een demonstratie en een offerte.

Gratis, onafhankelijk en vrijblijvend

De service van Select is onafhankelijk en vrijblijvend. De informatie over de verschillende CRM systemen wordt geleverd en up to date gehouden door de leveranciers zelf. Uiteraard is het in hun belang u te voorzien van de juiste en meest recente informatie. Het gebruik van de informatie op deze website en de informatie in het informatiepakket is gratis en zonder verplichtingen. Deze dienst wordt mogelijk gemaakt door de deelnemende leveranciers.

Image source: ©zothen - Fotolia