SugarCRM en Hubspot

BrixCRM is dé CRM specialist van Nederland en de Benelux. Wij zijn Elite Partner van SugarCRM, Advanced Implementation Certified Platinum Partner van Hubspot, partner voor Microsoft Dynamics en Adobe Solution Partner. Wij zijn een gedreven advies- en software onderneming in de informatietechnologie en sinds 2005 zetten wij ons met veel enthousiasme in om organisaties te helpen hun customer experience te optimaliseren door geïntegreerde, krachtige en innovatieve software oplossingen te implementeren. Wij zijn gespecialiseerd in technologieën zoals:


- CRM
- Marketing Automation
- BI
- PIM (Product Information Management)
- Digitale klant platformen voor e-commerce en klantcommunicatie
- Klantportalen


Onze klanten zijn non-profit (Rijkswaterstaat) en profit organisaties (o.a. KwikFit en Sungevity), zowel Nederlandse bedrijven als multinationals waarbij wij een een allround dienstverlening aanbieden; van advies, implementatie tot beheer en support.
BrixCRM werkt in een markt die continue verandert en bedient klanten die steeds meer behoefte hebben aan volledig digitaal klanten platform. Hierbij ontwikkelen wij via onze kernprincipes ‘Data – Insight – Direction’. Hierdoor creëren wij inzichten en cruciale informatie over je klanten uit data, welke richting geven aan je processen, doelstellingen en strategieën. Met als uiteindelijke doel: de waarde van én voor je klanten verhogen. BrixCRM is een jonge, ambitieuze organisatie met een een open, informele, professionele en betrokken bedrijfscultuur.

SugarCRM en Hubspot

Gratis CRM-Infopakket

Nu aanvragen

U krijgt

Vergelijk enkel bij uw organisatie passende software.
Beoordeel zelf online welke geselecteerde systemen het beste aansluiten bij uw wensen.
Om u te helpen bij de keuze van de juiste CRM leverancier heeft Select een unieke checklist ontwikkeld.
Ontvang de meest actuele productinformatie en case studies.
Heeft u vragen of kunnen wij u persoonlijk helpen? Bel ons: 033-8200970.