SugarCRM

SugarCRM biedt de meest innovatieve, flexibele en betaalbare CRM-software in de markt. Meer dan 2 miljoen marketing, sales, service en support professionals in ruim 120 landen vertrouwen op Sugar voor het leveren van een optimale klantervaring.

Innovatief
Sugar biedt een unieke gebruikerservaring (Sugar UX™) dat zich richt op de individuele gebruiker. Het user first design zorgt ervoor dat Sugar makkelijk te gebruiken is en informatie helder en overzichtelijk wordt gepresenteerd. Gebruikers worden optimaal ondersteund, waardoor de klant de beste service ontvangt.

Dashboards en dashlets zijn personaliseerbaar, zodat iedere gebruiker snel inzicht heeft in de voor hem of haar relevante informatie. Het Intelligence Panel biedt een 360-graden klantbeeld, door zowel contextuele informatie uit Sugar als externe bronnen te tonen. Daarbij biedt Sugar op elk mobiel apparaat een optimale en consistente mobiele gebruikservaring.

Flexibel
Door zijn open source architectuur biedt Sugar een ongekende flexibiliteit. Hierdoor ben je verzekerd van een perfect passend CRM systeem, nu én in de toekomst. Door zijn open karakter is Sugar eenvoudig te integreren met vrijwel alle externe tools en applicaties. Ook het aanpassen van de inrichting is niet aan grenzen gebonden. Nieuwe velden, tabellen, schermen en lijsten zijn gemakkelijk aan te maken.

Sugar biedt een breed scala aan installatiemogelijkheden, waaronder On Site, On Demand, SaaS, private cloud of public cloud. Je kunt hierbij altijd makkelijk van keuze veranderen.

Betaalbaar
SugarCRM biedt kwalitatief hoogstaande CRM software, maar is ook vriendelijk voor het budget van jouw organisatie. Hierdoor profiteer je maximaal van de kracht van Sugar. SugarCRM kent een uniek, simpel en transparant prijsmodel (Sugar PurePrice™): één vaste, heldere prijs voor een volledige CRM-oplossing. Geen verborgen additionele kosten of gedwongen upgrades.

 

SugarCRM

Gratis CRM-Infopakket

Nu aanvragen

U krijgt

Vergelijk enkel bij uw organisatie passende software.
Beoordeel zelf online welke geselecteerde systemen het beste aansluiten bij uw wensen.
Om u te helpen bij de keuze van de juiste CRM leverancier heeft Select een unieke checklist ontwikkeld.
Ontvang de meest actuele productinformatie en case studies.
Heeft u vragen of kunnen wij u persoonlijk helpen? Bel ons: 033-8200970.