BiosPlus CRM software

BiosPlus CRM software is een standaard applicatie die voorziet in alle behoeften in de specifieke branche FMCG in de markten Food, Non-Food en Farmacie (OTC). De modulaire opbouw zorgt voor een simpele implementatie met flexibele kosten per gebruiker (groep).

Alle modules zijn volledig geïntegreerd (embedded) en kunnen zonder aanpassingen aan- of uit gezet worden per gebruiker.

Met BiosPlus CRM hoeft u geen keuze te maken tussen Online, OffLine, Cloud, On-Premise (lokaal geïnstalleerd op eigen server), Licentie of SAAS (Software As A Service).

BiosPlus CRM wordt in alle mogelijke vormen geleverd en is geschikt voor alle hardware inclusief Mobile devices. Met BiosPlus CRM heeft u de mogelijkheid om alle mogelijke platvormen en devices tegelijk te gebruiken. Er is dus geen probleem voor BYOD (Bring Your Own Device).

De standaard BiosPlus Connector voorziet in koppelingen/interfaces met alle bestaande ERP software applicaties. Specifieke plug-ins zijn aanwezig voor het koppelen met alle andere software applicaties.

BiosPlus CRM software

Gratis CRM-Infopakket

Nu aanvragen

U krijgt

Vergelijk enkel bij uw organisatie passende software.
Beoordeel zelf online welke geselecteerde systemen het beste aansluiten bij uw wensen.
Om u te helpen bij de keuze van de juiste CRM leverancier heeft Select een unieke checklist ontwikkeld.
Ontvang de meest actuele productinformatie en case studies.
Heeft u vragen of kunnen wij u persoonlijk helpen? Bel ons: 033-8200970.