webCRM

webCRM is een prijs winnend cloud CRM systeem dat is ontworpen voor optimaal gebruikersgemak en om zeer snel na ingebruikname productief te kunnen zijn.

Speciaal ontworpen voor verkoop- en ondersteunende teams met veel verschillende activiteiten, is webCRM geschikt voor organisaties die momenteel moeite hebben hun werk te organiseren via spreadsheets en Outlook.

webCRM biedt kwalitatieve ondersteuning om u ervan te verzekeren dat u uw webCRM systeem met succes kunt gebruiken en het met u mee kan groeien.

Ons doel is om zo snel als mogelijk een gebruikersvriendelijk systeem actief te hebben en de gebruikers in dit proces te betrekken. Onze klanten krijgen een systeem ter beschikking welke overal beschikbaar is en de groei versnelt.

Op basis van de verkoop ondersteunende activiteiten biedt webCRM uitgebreide rapportages over de verkoopprestaties, budgetten, forecasts, opvolging en leveringen.

De marketing campagne module bevat onbeperkte e-mails met rapportage van het aantal geopende berichten en kliks op uw links voor een volledig inzicht in de effectiviteit van uw marketingberichten.