Maximizer CRM

Maximizer CRM

Maximizer is een geavanceerde, maar gebruiksvriendelijk CRM-software die alle aspecten van de bedrijfsvoering integreert en met elkaar verbindt. Centreer eenvoudig uw verkoop, marketing, relatiebeheer en klantenservice in één krachtig systeem.

Altijd en overal beschikbaar

Het opzoeken van informatie over een relatie kan overal en altijd doordat u via de browser op zowel computers als mobiele apparaten Maximizer kunt benaderen. U bent dus niet aan kantoor gebonden om de laatste klantgegevens in te zien of te wijzigen.

Zowel in eigen beheer als in de cloud

Maximizer CRM is zowel in eigen beheer (on-premise) beschikbaar als in de cloud. U kunt kiezen tussen shared en private cloud. U betaalt voor Maximizer een vast laag bedrag per gebruiker per maand.

Integratie met Microsoft Office, ERP en andere systemen

Maximizer CRM is naadloos te integreren met applicaties uit het Office-pakket. E-mails en andere documenten slaat u eenvoudig vanuit de Office-applicatie op bij de juiste relatie. Daarnaast kan Maximizer volledig gekoppeld worden aan uw ERP-systeem of aan andere veelgebruikte bedrijfssystemen. Zo heeft u altijd de juiste data centraal.

Een greep uit de features van Maximizer CRM

  • Marketingmanagement: campaignmanager en HTML emailcampagnes.
  • Verkoopmanagement: pipeline, leadtracking & forecasting.
  • Servicemanagement: tickets & serviceplanning.
  • Windows 10- & Google Chrome-support
  • Naadloos te koppelen met Outlook, Word, Excel, HubSpot, Mailchimp, Sharepoint, ERP & financiële systemen, etc.
  • Adresboek met handige zoek-, filter- en sorteringsmogelijkheden.
  • Audit-functie welke bijhoudt wie wat op welk moment heeft gewijzigd.
  • Toegevoegde anti-spam functionaliteit (incl. email permissieregels, opt-in niveaus en voorkeurmanagement).
  • 100% veilige dataopslag.

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 brengt Dynamics CRM Online en de ERP-oplossingen Dynamics AX en Dynamics NAV Online samen in één krachtige clouddienst om jouw meest belangrijke bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Denk daarbij aan jouw relatiebeheer, verkoop, marketing, Customer Service, Field Service en Project Service Automation (PSA).

Gebruiksvriendelijke interface

Microsoft Dynamics 365 heeft een herkenbaar design wat overeenkomt met het uiterlijk van de Microsoft Office producten. Het systeem is makkelijk in gebruik en biedt een consistente gebruikerservaring.

Altijd en overal beschikbaar

Microsoft Dynamics CRM 365 is altijd en overal beschikbaar. Via een mobiele app voor tablet en smartphone kun je altijd en overal informatie over jouw relaties inzien en wijzigen. Dit is zowel online als offline te gebruiken.

Dynamics CRM 365 in de cloud

Alle gegevens binnen Microsoft Dynamics 365 worden centraal en veilig in de cloud opgeslagen, waardoor iedereen op elk moment toegang heeft tot de juiste gegevens. Een voordeel zijn de automatische updates die zorgen dat het systeem niet veroudert.

Naadloze integratie met Office 365

Vanzelfsprekend is Dynamics 365 volledig te integreren met Office 365. Naar wens is het CRM vanuit Outlook en/of vanuit de webbrowser te beheren. Ook is er integratie met andere Office 365 programma’s zoals Excel, Word, Skype, Yammer, OneNote, PowerBI, Flow, PowerApps en Sharepoint. Deze integraties zorgen voor een snelle gebruikersacceptatie en een verhoging van productiviteit.