Maximizer CRM

Systony is implementatiepartner van Maximizer CRM, Microsoft Dynamics 365, HubSpot CRM en Teamleader. Door het brede aanbod in systemen en de functionaliteiten hiervan kunnen wij inspelen op de wensen en behoeften van jouw organisatie.

Onze vier CRM-systemen op een rijAltijd een passende oplossing
Voor het vinden van een passende CRM-oplossing is het belangrijk om eerst alle eisen, wensen en behoeften in kaart te brengen. Systony staat altijd klaar om jouw organisatie hierbij te ondersteunen. Tevens hebben wij hier diverse zelfhulpdocumenten voor gemaakt, deze zijn te downloaden via onze website: www.systony.nl/resources.

Maatwerk
Iedere organisatie heeft andere eisen, wensen en behoeften. Ondanks de uitgebreide functionaliteiten van een CRM-systeem kan het zijn dat je nog iets mist of juist wil dat het data uitwisselt met andere software. Systony beschikt over een eigen developmentafdeling waar maatwerkmodules, koppelingen of zelfs een maatwerk CRM-systeem ontwikkeld kunnen worden. Zo helpen wij bij het realiseren van dé ideale CRM-oplossing voor jouw organisatie.