CRM software

Elk marketingboek zal benadrukken dat goede relaties met klanten de basis vormen voor de groei en het succes van organisaties. Tevreden klanten doen herhalingsaankopen en zullen uw bedrijf aanbevelen bij nieuwe klanten. Het is dus van essentieel belang voor elk bloeiend bedrijf om haar klanten tevreden te houden. Een belangrijke voorwaarde voor het managen van klantrelaties is het gebruik van de juiste Customer Relationship Management (CRM) software. CRM software is ontwikkeld om bedrijven te helpen te bouwen aan en optimaal te profiteren van gedegen klantenrelaties.

CRM software biedt functionaliteit om elke klant te volgen aan de hand van een individuele file. In deze file staan bijvoorbeeld alle orders die geplaatst zijn en alle interacties die de organisatie met deze klant heeft gehad. Als medewerkers snel voorgaande orders kunnen bekijken, is het makkelijker om nieuwe orders te schrijven en eventueel extra producten te verkopen. Het systeem maakt het ook mogelijk om alle communicatie, zoals e-mails, telefoongesprekken, persoonlijke ontmoetingen, faxen, maar ook klachten en de afhandeling daarvan toe te voegen aan de klantfile. De beschikbaarheid van deze informatie maakt het mogelijk om klanten persoonlijker en beter van dienst zijn. Wat uiteindelijk zal leiden tot sterkere klantrelaties en meer tevreden klanten.

CRM software selectie

CRM softwareDe selectie van een CRM pakket vraagt om specifieke kennis en een gestructureerde aanpak. De gekozen oplossing moet immers perfect aansluiten bij uw organisatie. Moderne CRM applicaties bieden zeer veel functionaliteit en modules. Op deze website kan u gratis toegang krijgen tot een geavanceerd hulpmiddel, speciaal ontwikkeld voor iedereen die betrokken is bij de selectie van software voor Customer Relationship Management. Deze tool zal u aan de hand van een uitgebreid functionaliteiten overzicht, waarmee de verschillende leveranciers naast elkaar vergeleken kunnen worden, door het selectieproces loodsen.

SelectCRM helpt bij het selecteren van de juiste CRM software voor uw organisatie. Na het ingeven van het segment, wat het beste past bij uw budget en de omvang van de organisatie, kunt u gratis het CRM software informatiepakket aanvragen. In dit elektronische informatiepakket ontvangt u uitgebreide documentatie van de CRM leveranciers uit het geselecteerde segment en een boek over de implementatie van CRM. Tevens krijgt u toegang tot de hiervoor genoemde selectietool. U kan de vragenlijst invullen om aan te geven aan welke eigenschappen de software moet voldoen. SelectCRM toont u vervolgens hoe de verschillende CRM oplossingen scoren op uw wensen.

Image source: ©vege - Fotolia

Gratis CRM-Infopakket

Nu aanvragen

U krijgt

Vergelijk enkel bij uw organisatie passende software.
Beoordeel zelf online welke geselecteerde systemen het beste aansluiten bij uw wensen.
Om u te helpen bij de keuze van de juiste CRM leverancier heeft Select een unieke checklist ontwikkeld.
Ontvang de meest actuele productinformatie en case studies.
Heeft u vragen of kunnen wij u persoonlijk helpen? Bel ons: 033-8200970.