Update CRM

trekt nieuwe klanten aan met haar innovatieve CRM-oplossing: update.revolution

Wenen, 7 februari 2011 +++ update software AG, de vooraanstaande Europese aanbieder van hoogwaardige CRM-oplossingen, heeft in 2010 een groot aantal nieuwe klanten aangetrokken met haar nieuwe CRM-concept: update.revolution.

In 2010 besloot meer dan 30% van de 80 nieuwe klanten om update.revolution te gebruiken op basis van het SaaS-model; daarbij betalen bedrijven uitsluitend het maandelijkse gebruik van hun individuele oplossing, dus zonder enig investeringsrisico.

Update CRM

gebaseerd op gestandaardiseerde brancheoplossingen

update.revolution is gebaseerd op gestandaardiseerde brancheoplossingen voor de famaceutische en medische technologie, de bouw en bouwtoelevering, de industriële productie en de financiële dienstverlening. Deze brancheoplossingen beschikken in standaardvorm al over de belangrijkste klantrelatie processen die van belang zijn voor de verschillende branches. Daarnaast kan update.revolution worden afgestemd op de individuele behoeften van een onderneming en kan steeds weer worden uitgebreid om in te spelen op veranderingen in de markt.

Vooral ondernemingen in de farmaceutische sector stappen graag over naar update.revolution op basis van het SaaS-model. Tot de nieuwe klanten binnen deze branche behoren de medicijnfabrikanten Fresenius Biotech GmbH en bene-Arzneimittel GmbH, beide uit München, evenals het Franse farmaciebedrijf Vifor France SA in Neuilly-sur-Seine.

Markus Füreder, marketing- en verkoopmanager van bene-Arzneimittel GmbH, licht zijn keuze als volgt toe: "Met update hebben we een aanbieder van een CRM-oplossing gevonden die onze eisen begrijpt en in alle opzichten daarop inspeelt. De branchekennis van de farmaceutische sector en het kostentransparante hostingmodel hebben ons over de streep getrokken."

Andere nieuwe klanten zijn afkomstig uit de bouw en bouwtoeleveringsindustrie, bijvoorbeeld Strabag Property and Facility Services GmbH, een in Wenen gevestigde internationale specialist op het gebied van facilitair management en Saint-Gobain Hes GmbH uit Saarbrücken, een fabrikant van drainagesystemen.

Ook een groot aantal klanten uit de financiële dienstverlening heeft in 2010 gekozen voor de CRM-oplossing van update, waaronder de Sparkasse Hochfranken, Sparkasse Neuss, emotion banking (een adviesbureau voor de bankwereld), spaarbanken en bankcoöperaties evenals oprichter en organisator van het Victor managementinformatiesysteem.

"Belangrijke redenen van het succes van update zijn de snelheid en het maatwerk waarmee onze branchespecifieke oplossingen productief kunnen worden ingezet", aldus Thomas Deutschmann, CEO van update software AG."Onze klanten vinden het heel aantrekkelijk dat ze - zonder enig investeringsrisico - alleen maar hoeven te betalen voor het gebruik van een oplossing en dat de software niettemin op gezette tijden kan worden aangepast aan hun wisselende behoeften."

Update CRM vergelijken met andere CRM applicaties? Vraag dan nu een gratis CRM informatiepakket aan!