Tripolis Solutions en

SCOPE

bieden CRM totaaloplossing.

Op 14 december ontving Select het volgende nieuws: SCOPE en Tripolis Solutions bieden zowel bestaande als nieuwe klanten een totaaloplossing voor alle CRM activiteiten. De integratie met SCOPE marketing technology, een ervaren Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van e-CRM software, is voor Tripolis een logische aanvulling van de CRM mogelijkheden binnen hun eigen software. Deze totaaloplossing biedt de klanten een uitgelezen kans om hun klantcommunicatie op een eenvoudige wijze verder te professionaliseren.”

eMail Marketing Module van

SCOPE CRM

Tripolis Solutions, marktleider in multichannel dialogue marketing software in Nederland breidt haar e-mailmarketing software pakket uit met de integratie van de eMail Marketing Module van SCOPE marketing technology b.v. (SMT). Beide partijen intensiveren met deze stap hun partnership om zowel bestaande als nieuwe klanten een totaaloplossing te kunnen bieden voor alle CRM activiteiten.

E-mail marketing is nog steeds een veelal gebruikte communicatietool, omdat het binnen bereik is van elk marketingbudget. In praktijk blijkt dat er vaak gebruik wordt gemaakt van verschillende softwareoplossingen parallel aan elkaar. Een grote kans bestaat dat belangrijke gegevens verloren gaan en (nieuwe) kansen niet worden benut. De ontworpen plug-in van CRM leverancier integreert nu met beide systemen; het e-mailmarketing programma van Tripolis en de CRM oplossing van SMT. Op deze manier wordt de informatie centraal gesteld. De koppeling maakt het voor marketeers nu nog eenvoudiger om een marketingactie vanuit SCOPE met één druk op de knop door te zetten naar Tripolis Dialogue en andersom. Dit scheelt extra handmatige handelingen, tijd en dus geld. Dankzij het centraal registreren van de reacties van de klant, wordt het mogelijk om gerichte vervolgacties uit te zetten.

Joost Nienhuis, CEO Tripolis Solutions: “De integratie met SCOPE is voor ons een logische aanvulling van de CRM mogelijkheden binnen onze eigen software. Deze totaaloplossing biedt de uitgelezen kans voor onze klanten om hun klantcommunicatie op een eenvoudige wijze verder te professionaliseren.” Met de (universele) koppeling wordt de database verrijkt en ondersteunt het CRM systeem nog beter binnen het verkoopproces. De integratie geeft een nieuwe impuls aan relatiebeheer en (e-mail)marketing.

Vergelijk SCOPE CRM met andere CRM systemen en vraag een gratis CRM informatiepakket aan!