SuperOffice CRM

wint voor de 3e keer achter elkaar PC World Best in Test!

Op 15 juni 2012, ontving Select het volgende nieuws: SuperOffice heeft als doel gesteld om op het gebied van CRM in Europa de marktleider te worden, en velen zijn er van overtuigd dat ze dat doel reeds bereikt hebben. SuperOffice is voor de 3e keer tot "Best in Test" geselecteerd door PC World Noorwegen. In de test van dit jaar lag de nadruk op web-based CRM, en hierbij ontving CRM Online hoge cijfers.

SuperOffice CRM wint weer!

"We zijn natuurlijk zeer trots dat we deze test voor de derde keer hebben gewonnen. We hebben aanzienlijk geïnvesteerd in de ontwikkeling van onze software en met SuperOffice 7 hebben we een nieuwe standaard kunnen zetten voor CRM-software," zegt Guttorm Nielsen, hoofd van R&D."Het cloud-platform, ook wel bekend als SaaS of Web-based oplossingen, bieden oplossingen voor degenen die niet willen investeren in software, of geen IT-afdeling hebben of willen. Deze oplossingen bieden kleine tot middelgrote bedrijven de mogelijkheid, zonder grote investeringen te hoeven doen, om een ​​CRM-systeem te implementeren", vervolgt hij.

"Voor velen staat SuperOffice synoniem met CRM en niemand zal beweren dat ze de gebruikersinterface van andere leveranciers gekopieerd hebben. De gebruikersinterface is uniek, en veel gebruikers raken volledig afhankelijk van de manier van werken wanneer ze een tijd met SuperOffice hebben gewerkt. De interface is ontworpen, zonder dat het een rommelige of drukke indruk achterlaat, met het oog op detail. SuperOffice zorgt ervoor dat geen enkele functie meer dan 2 klikken verwijderd is van het hoofdscherm. "

"SuperOffice investeert behoorlijk in haar cloud-platform CRM Online en heeft een internationaal sales team in Zweden. Tijdens een relatief korte tijd, maken inmiddels meer dan 700 Europese ondernemingen gebruik van de oplossing. Met de volgende mijlpaal van 5000 online klanten is ons cloud-platform een ​​strategisch en zeer belangrijk onderdeel van het SuperOffice productportfolio geworden", zegt Gisle Jentoft, CEO.

SuperOffice CRM vergelijken met andere CRM tools? Maak nu een selectie en vraag een gratis CRM infopakket aan.