SugarCRM

SugarCRM is wereldwijd de grootste leverancier van open source-software voor het customer relationship management (CRM). De applicaties van SugarCRM zijn al meer dan zeven miljoen keer gedownload en worden door meer dan 600.000 klanten in 80 talen gebruikt. SugarCRM wordt geprezen om zijn succes bij klanten en de vernieuwende producten hebben onderscheidingen ontvangen van toonaangevende instanties als InfoWorld, CRM Magazine, Customer Interaction Solutions en Intelligent Enterprise.

Sugar CRM kan eenvoudig worden aangepast aan de bedrijfsomstandigheden. Vergeleken met client server software is Sugar CRM vaak flexibeler en voordeliger. Als gevolg van de open source-architectuur kunnen organisaties hun klantgerichte bedrijfsprocessen makkelijker aanpassen en integreren, wat tot grote voordelen leidt bij het opbouwen en onderhouden van klantrelaties.

SugarCRM biedt vele toepassingen, zoals on-demand, on-premise en applicatiegebaseerde oplossingen, afgestemd zijn op de eisen van de klant. Uitgangspunten hierbij zijn veiligheid, integratie en configuratie.

Sugar CRM is een flexibele oplossing die een snel overzicht geeft van alle klantcontacten op het gebied van marketing, verkoop en service.

Sugar CRM

Professional

SugarCRM Professional biedt functionaliteit voor beheer van marketingcampagnes, managen van verkoopactiviteiten en toezicht houden op klantencontacten. Daarnaast zijn uitgebreide rapportage- en samenwerkingstools beschikbaar, die medewerkers en managers een beter zicht geven op de stand van zaken. SugarCRM Professional ondersteund groeiende bedrijven een met een intuïtieve, flexibele en open CRM-oplossing voor een betaalbare prijs.

CRM wordt eenvoudig
Sugar Professional organiseert alle informatie over marketing, verkoop en service in één, eenvoudig toegankelijke toepassing, zodat werknemers productiever worden en het management beter inzicht krijgt in de prestaties van de orgnisatie.

Marktleider
Sugar Professional wordt ingezet door meer dan 6000 organisaties in meer dan 30 landen. De software staat bekend om haar gebruiksvriendelijkheid en de flexibele manier waarop de toepassing kan worden aangepast aan unieke of veranderende bedrijfsprocessen.

Flexibel en open
De software is ontworpen om eenvoudig te kunnen worden gebruikt en aangepast. De “look and feel” van de toepassing wijzigen, eigen velden of modules toevoegen en processen ontwerpen, is eenvoudig te realiseren met Sugar Studio.

SugarCRM

Enterprise

SugarCRM Enterprise is krachtige, maar flexibele CRM software voor de meest veeleisende organisaties. Het biedt een sterke oplossing voor grote bedrijven in veeleisende branches. Tot de functionaliteiten behoren synchronisatie van offline-clients, uitgebreide rapportagefuncties, een zelfbedieningsportaal en ondersteuning door Oracle-databases.

Sterk en toch intuïtief
Sugar CRM Enterprise biedt de benodigde functionaliteit voor de meest geavanceerde initiatieven op het gebied van marketing, verkoop en service. Werknemers zullen graag met dit meest intuïtieve product op de markt willen werken. Geen compromissen, gewoon geweldige CRM.

Ongeëvenaarde flexibiliteit
Als gevolg van de open source architectuur, heeft u een onbeperkte flexibiliteit en controle over de manier waarop uw organisatie CRM gebruikt. Met eenvoudig te gebruiken administratieve hulpmiddelen, kunt de gehele applicatie aanpassen, uw systeem integreren met andere systemen of compleet nieuwe modules ontwerpen

Onderscheid u in uw markt
SugarCRM Enterprise biedt uw organisatie de hulpmiddelen om klanten een aparte ervaring te bieden en zich te onderscheiden van de concurrentie. Dankzij de mogelijkheden en toegevoegde waarde van Sugar CRM kunt u een unieke klantervaring creëren voor een billijke kostprijs.

SugarCRM vergelijken met andere CRM systemen? Vraag nu een gratis CRM informatiepakket aan.