Ook vanHaren, het VUmc en ISD Group bezochten SelectCRM

Naarden, 11 september 2012, SelectCRM heeft wederom het afgelopen kwartaal bekende bedrijven zoals vanHaren, het VUmc en ISD Group kunnen helpen met de selectie van een nieuw CRM systeem.

vanHaren zocht een passend CRM systeem

vanHaren heeft al bijna 100 jaar een leidende positie in de schoenenbranche in Nederland. Met meer dan 135 filialen is vanHaren niet alleen één van de grootste, maar tevens één van de meest succesvolle schoenen retailers in Nederland. Sinds 1985 maakt vanHaren deel uit van de Duitse Deichmann Groep. Zij is met ruim 3175 winkels in meer dan 20 verschillende landen dé allergrootste aanbieder van schoenen in Europa. Door de gezamenlijke inkoop kan vanHaren altijd de beste prijs bieden. Daarbij zorgt de internationale organisatie van Deichmann ervoor dat vanHaren altijd net iets meer kan bieden dan de overige schoenaanbieders.

vanHaren Schoenen bv werkte met een webdesk applicatie hetgeen niet langer aan de wensen voldeed met name voor de helpdesk en marketing afdeling. Een CRM helpdesk module waarin uitgebreid klachten konden worden geregistreerd en gevolgd, had vooral de prioriteit. Zowel de helpdesk als de marketingafdeling zijn met de CRM software gaan werken.

Het VU had nog geen CRM systeem

Het VU medisch centrum is bekend om onderscheidende patiëntenzorg, hoogwaardig wetenschappelijk onderwijs en grensverleggend onderzoek. VU medisch centrum wil gezien en gewaardeerd worden als een innovatieve kwaliteitsorganisatie met een stevige reputatie, een excellent netwerk en plezier in wat ze doen; een uitstekend centrum voor onderwijs en onderzoek, met onderscheidende patiëntencentra en koploper in patiëntenlogistiek.

Het VU medisch centrum had nog geen CRM systeem en was zich aan het oriënteren op de verschillende mogelijkheden van CRM software. Het systeem ging hoofdzakelijk gebruikt worden voor het relatie en contact management. Er zijn maximaal 50 personen professioneel met het systeem gaan werken.

ISD zocht een CRM systeem voor hun medewerkers

De ISD Group is een bekende leverancier van software oplossingen op CAD, PDM/PLM en product configuratie gebied. Met een uitgebreid portfolio van oplossingen en de bijbehorende service bieden producten zoals HiCAD, HELiOS en HELiCON het optimale platform voor effectieve productontwikkeling in de PLM-, BIM- en procesindustrie markt.

ISD was op zoek naar een CRM systeem voor hun medewerkers. Het was vrijwel zeker dat het systeem ook in Duitsland ingezet zou worden. Daardoor kwamen er een groot aantal gebruikers bij en werd de funktionaliteit meertaligheid en support in het Duits belangrijk.