SCOPE CRM

sponsort de Bennebroekse Feestweek!

Vandaag ontving Select het volgende persbericht: Een van de grotere sponsoren van de Bennebroekse Feestweek is de Nederlandse CRM leverancier SCOPE marketing technology b.v. (SMT). Scope marketing technology (SMT) is een bekende Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van CRM software. Sinds 1987 is SMT proactief in het ontwikkelen en verkopen van software voor een efficiente ondersteuning van de klantinteractie binnen marketing–, verkoop– en serviceprocessen. Daarnaast zorgt SMT ook voor de bijbehorende werkzaamheden op het vlak van maatwerk, consultancy, installatie en implementatie, support services en opleidingen.

SCOPE CRM

draagt steentje bij!

De afgelopen negen jaar is de Bennebroekse Feestweek een daverend succes gebleken. De Bennebroekse Feestweek wordt jaarlijks door en voor Bennebroekers georganiseerd, maar trekt ook veel publiek uit de omgeving van Bennebroek. In juni wordt het regionale feest alweer voor de tiende keer gevierd en daarvoor wordt extra feestelijk uitgepakt. Artiesten als Glennis Grace, Dave Miller, Edwin Evers, Chris Hordijk en nog vele anderen geven een daverend optreden tijdens deze feest driedaagse.

Om het 10e jaar groot uit te pakken, heeft Bennebroek de steun van bedrijven uit de regio nodig. Veel bedrijven in de omgeving van Bennebroek steunen daarom dit jaarlijkse evenement. Een van de grotere sponsoren is de Nederlandse CRM leverancier SCOPE marketing technology b.v. (SMT). Aangezien veel medewerkers uit de omgeving van Bennebroek komen en SMT graag iets terug doet voor de samenleving, wil SMT graag haar steentje bijdragen aan het succes van dit evenement. Grotere sponsoren krijgen als dank van de organisatie onder andere VIP-plaatsen, champagne, een Meet & een VIP-diner, Greet met de bekende artiesten en mogen mee spelen met het straatgolftoernooi. Volgens de Bennebroekers gaat met elkaar ook dit jaar het dak eraf.

Vergelijk SCOPE CRM met andere CRM systemen en vraag een gratis CRM informatiepakket aan!