SCOPE CRM

blijft succes boeken met haar branche specifieke oplossingen

24 april 2012, vandaag ontving Select het volgende persbericht: Nederlandse CRM leverancier en Marketingbureau komen samen tot de optimale oplossing voor relatie- en klantbeheer. SCOPE marketing technology (SMT) is een ervaren Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van CRM software.

SCOPE CRM

blijft succesvol

SCOPE CRM blijft succesvol met haar branche specifieke oplossingen aangaande relatie- en klantbeheer. Kort geleden heeft SMT haar klantenbestand vergroot met het bedrijf 4Orange. Zij zijn gespecialiseerd in marketing- en campagnemanagement services voor klantgerichte BtoC en BtoB bedrijven. 4Orange heeft ten behoeve van het totale relatie- en klantinzicht belang bij de software oplossing die SCOPE biedt. Vanwege de functionaliteit van het product van SMT, de gewenste manier van werken en de beschikbaarheid van het programma via internet en smartphone/tablet, heeft 4Orange ervoor gekozen in samenwerking te treden met SMT. Marketing & Sales Director van 4Orange (Mariëlle van der Zwan) geeft aan dat alle medewerkers van 4Orange in mei dit jaar officieel van start gaan met het gebruik van de software van SMT en dat zij daar erg naar uit kijken.

Daar 4Orange zelf ook veel kennis en ervaring in huis heeft op het gebied van marketing en automatisering, hebben zij nauw meegewerkt aan de implementatie van de CRM software. De flexibiliteit van SCOPE CRM software heeft 4Orange de mogelijkheid geboden het programma geheel zelfstandig naar eigen ideeën en wensen in te richten.

Dit heeft geresulteerd in een centraal relatie-informatiesysteem waarbij intern iedere medewerker direct toegang heeft tot de benodige informatie over de relatie. De volgende stap is om software van SMT te koppelen aan een eigen marketing database omgeving, waardoor het selecteren, versturen en analyseren van verschillende marketing campagnes makkellijk gerealiseerd kan worden. Hiermee creëert 4Orange een volledige closed loop van marketing.

Vergelijk SCOPE CRM met andere CRM systemen en vraag een gratis CRM informatiepakket aan!