Nieuwe klanten van

update CRM

zorgen in 3e kwartaal voor 28% omzetstijging.

10 november 2011, vandaag heeft de nieuwsafdeling van Select het volgende bericht van update software uit Wenen ontvangen: Update CRM ook in 3e kwartaal van 2011 winstgevend en succesvol met SaaS. Hieronder treft u een samenvatting.

Update is een Europese producent van CRM oplossingen met het hoofdkantoor gevestigd in Wenen. Op basis van haar succesvolle koers is het update CRM ook in het 3e kwartaal van gelukt haar omzet flink te laten stijgen, namelijk met 28,3 procent ten opzichte van het kwartaal vorig jaar, naar 8,3 milj. euro. Ook het resultaat is opnieuw positief en ligt op 0,5 miljoen euro. De transformatie van het business model naar Software-as-a-Service speelt hierbij nog altijd een belangrijke, strategische rol. Bijna de helft van de klanten die de onderneming in de eerste drie kwartalen heeft verworven, heeft gekozen voor de SaaS oplossing update.revolution.

De CEO van update software Thomas Deutschmann zegt hierover: "De cijfers voor het 3e kwartaal bevestigen dat update software op de goede koers ligt. Onze branche specifieke oplossingen voldoen aan de behoefte en ons business model is uniek ten opzichte van de concurrentie”. Naast nieuwe klanten kon update software in de afgelopen maanden ook onafhankelijke experts in de branche overtuigen van haar CRM software. Update software heeft – al voor de derde keer – het beroemde CRM certificaat van Schwetz Consulting in de wacht gesleept en daarnaast is bij de CRM Excellence Test op de IT & Business wederom uitstekend gescoord.

Ook voor de nieuwe klanten waren er goede redenen om voor update software te kiezen. Zo meldt bijvoorbeeld Ingmar Blum, Director Marketing, Sales & eBusiness Solutions bij Zumtobel AG: "Met update CRM hebben wij een oplossing gevonden die voldoet aan onze eisen op het gebied van marketing, sales en service en een partner die ons bedrijf goed begrijpt. Naast de branchefocus op de industrie, alsmede veel krachtige referenties is ook de gebruikersvriendelijkheid in het voordeel van update CRM software."

Nieuwe klanten van

update CRM

Update software concentreert zich met haar oplossingen verder op de specifieke CRM behoefte in drie specifieke branches: Life Sciences, financiële dienstverlening en de industrie.

  • Tot de nieuwe klanten in de Life Sciences sector behoren o.a. Meda Pharma GmbH en Wörwag Pharma GmbH & Co. KG.
  • In de sector financiële dienstverlening hebben o.a. de volgende nieuwe klanten voor update software gekozen: Hanseatic Brokerhouse Securities AG, Kathrein Privatbank AG uit Oostenrijk, alsmede – in het kader van een CEE-breed CRM project – drie andere dochterbanken van UniCredit Group in Bulgarije, Roemenië en Rusland.
  • Tot de nieuwe klanten van update software in de Industrie sector behoren: Fixit TM Holding, Index-Werke GmbH & Co. KG, Phoenix-Dichtungstechnik, Siedle & Söhne Telefon- und Telegrafenwerke, TechniSat Digital GmbH en Zumtobel.

Update CRM vergelijken met andere CRM systemen? Stel dan nu uw eigen CRM software informatiepakket samen.