Microsoft Dynamics CRM

software

Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM is de customer relationship management-software die past bij de behoeften en het budget van kleine, middelgrote en grote organisaties, en die u helpt om meer uit al uw relaties te halen. Microsoft CRM is gemakkelijke, flexibele en geïntegreerde CRM software die u en uw medewerkers in staat stelt te zorgen voor een goed relatiebeheer, gefundeerde beslissingen te nemen, omzet te verhogen en uw klanten een superieure service te bieden.

Uw relaties zijn de ruggengraat van uw bedrijf, maar de CRM software (customer relationship management) om deze relaties doelmatig te beheren waren tot nu toe voornamelijk afgestemd op grote ondernemingen met voldoende geld om zich een langdurig implementatieproces en hoge kosten voor training, aanpassing en onderhoud te kunnen veroorloven.

Voordelen van

Dynamics CRM

De belangrijkste voordelen van Dynamics CRM op een rij.

  • Dynamics CRM is ook uw mobile office en kan overal geraadpleegd en benaderd worden; u heeft altijd de laatste klant informatie bij de hand online of offline.
  • Microsoft Dynamics CRM is herkenbaar en dus enorm gebruiksvriendelijk; uw medewerkers kunnen er direct meewerken.
  • Microsoft CRM is makkelijk aan te passen aan elke bedrijfssituatie ongeacht branche en activiteit; de software is toepasbaar op allerlei soorten relaties zoals medewerkers, klanten, burgers en leveranciers.
  • MS CRM werkt samen en vanuit Microsoft Office-software (Outlook, Word, Excel, SharePoint), waardoor u niet meer hoeft te switchen tussen verschillende schermen.
  • Dynamics CRM verhoogt de efficiency door flexibel te definiëren processen waardoor de organisatie snel mee kan groeien in huidige en toekomstige behoeften.

 

Microsoft CRM

voor uw medewerkers

Met Microsoft CRM kunnen medewerkers in organisaties succesvoller opereren. Of het nu gaat om de verkoopmanager, de customer service agent of de marketingmanager: iedereen krijgt die informatie die voor hem of haar relevant is.

Microsoft Dynamics CRM

voor uw branche

Microsoft werkt samen een groot aantal gespecialiseerde leveranciers om oplossingen te bieden voor verschillende branches. Zij zorgen ervoor dat de Microsoft Dynamics CRM software wordt toegesneden op de specifieke behoeften in uw organisatie en branche.

Microsoft Dynamics CRM vergelijken met andere CRM applicaties? Vraag dan nu een gratis CRM informatiepakket aan!