Dynamics CRM

Online werelwijd gelanceerd

Schiphol, 17 januari 2011 – Microsoft-topman Steve Ballmer kondigt vandaag aan dat Microsoft Dynamics CRM Online wereldwijd beschikbaar is. Dit is de clouddienst van de nieuwe Microsoft Dynamics CRM 2011 software die met een vertrouwde, intelligente en geïntegreerde manier van werken de productiviteit van verkoop-, service- en marketingorganisaties op een hoger peil brengt. De ‘on premise’ en door partners gehoste versie van Microsoft Dynamics CRM 2011 zal op 28 februari 2011 wereldwijd beschikbaar komen.

Alle klanten kunnen vanaf vandaag via Microsoft toegang krijgen tot Dynamics CRM Online en zich aanmelden voor een gratis proefperiode.

Dynamics CRM

Online

“Verkopers zijn het hart van vrijwel iedere succesvolle onderneming,” zegt Ballmer. “Microsoft Dynamics CRM geeft productiviteit een nieuwe invulling door een product aan te bieden dat volledig gebruik maakt van de cloud. Deze clouddienst geeft verkopers een vertrouwde interface, zorgt voor betere mogelijkheden om samen te werken, stroomlijnt processen en geeft toegang tot actuele gegevens. Daardoor kunnen zij hun klanten beter van dienst zijn en effectiever concurreren. Dat alles heeft er ook voor gezorgd dat Microsoft Dynamics CRM is uitgegroeid tot marktleider.”

Gebaseerd op de nieuwe Microsoft Dynamics CRM 2011 zorgt CRM Online voor een doorbraak op het gebied van productiviteit door het volgende te bieden:

  • Een voor verkoop-, service- en marketinggebruikers vertrouwde manier van werken via een Microsoft Outlook-client van de volgende generatie. Verder is een op browsers gebaseerde en mobiele toegang mogelijk. CRM Online biedt mogelijkheden voor een op rollen aanpasbaar ontwerp, geavanceerde personalisatie, verbeterde gebruikersacceptatie en eenvoudig toegang tot informatie die de gebruikers nodig hebben om hun werk goed te doen.
  • Intelligente software die hulp biedt bij het doorlopen van dialogen, ingebouwde business intelligence voor management van prestaties en doelstellingen en real-time dashboards die de meest actuele informatie tonen die verkopers, servicemedewerkers en marketeers nodig hebben om hun werk effectief te doen.
  • Flexibele cloudontwikkeling, interoperabiliteit met Windows Azure, contextuele Microsoft SharePoint-mogelijkheden en de nieuwe Microsoft Dynamics Marketplace. Klanten en partners kunnen Microsoft Dynamics CRM eenvoudig configureren en aanpassen aan specifieke, zakelijke behoeften.

Op het ogenblik gebruiken meer dan 11.500 klanten en 2000 partners Microsoft Dynamics CRM 2010 als onderdeel van het bètaprogramma, waaronder ook klanten die zijn overgestapt van concurrerende oplossingen.

Zo verzorgt de TMF Group wereldwijd administratieve diensten voor derden en is het bedrijf vanuit 80 kantoren actief in 70 landen, waaronder Nederland. TMF werkt wereldwijd met zeer uiteenlopende applicaties en wil nu overgaan op een kleiner aantal centrale applicaties en het beheer en de support hiervan uitbesteden Op dit moment bekijkt TMF samen met Microsoft naar mogelijkheden van clouddiensten. In eerste instantie gaat het om een overstap op de cloudversie van Office ( Office 365 ) en naar de cloudversie van CRM 2011. Robin Schumacher, Project Manager ERP van TMF: “De overstap naar CRM Online wordt enerzijds ingegeven doordat we wereldwijd dezelfde applicatie kunnen aanbieden en anderzijds door de functionaliteit van de nieuwe CRM-versie. Voor ons is de integratie met SharePoint en Office belangrijk en daarnaast de verbeterde rapportagemogelijkheden die voor de medewerkers zelf beschikbaar zijn.”

Over

Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics is een reeks van gemakkelijk te gebruiken, geïntegreerde en aanpasbare ERP- en CRM-applicaties die zakelijke beslissers in staat stellen om snel te reageren op marktveranderingen, in te spelen op nieuwe trends, hun concurrentievoordeel te vergroten en succesvoller zaken te doen. De Microsoft Dynamics-oplossingen worden geleverd via een wereldwijd netwerk van partners die gespecialiseerde diensten bieden en klanten helpen te innoveren om in hun branche uit te blinken.

Microsoft Dynamics CRM vergelijken met andere CRM software? Vraag nu een gratis CRM informatiepakket aan.