Memocom B.V.

  • Strevelsweg 700/509, 3083 AS Rotterdam
  • +31 (0)10 483 30 55


Memocom is al ruim 20 jaar actief op het vlak van Customer Relationship Management op basis van Commence. Wij zijn actief in Nederland, België en Duitsland en hebben een uitgebreid partner netwerk. Onze klanten zijn te typeren als organisaties die in haar processen en werkwijzen net even afwijken van de standaard. Zij hebben behoefte aan snelheid en flexibiliteit.

Wij geloven dan ook niet dat processen aangepast dienen te worden aan de ICT, maar dat ICT flexibel genoeg moet zijn om elk proces te ondersteunen. Uw organisatie staat immers niet stil.

Door de jaren heen hebben wij naast een grote technische expertise op het vlak van CRM en software implementaties veel kennis van bedrijfsprocessen opgebouwd. Dit is dan ook de reden dat wij een unit hebben die zich volledig richt op business- en process consultancy.

Niet alleen ICT is de oplossing voor een uitdaging binnen bijvoorbeeld sales, marketing of customer service. De sleutel is voldoende aandacht hebben voor de manier van werken en de processen binnen de organisatie.

Gecombineerd met een beeld van hoe de toekomstige manier van werken zou moeten zijn is het verschil tussen beiden een belangrijk aandachtsgebied. Na het creëren van voldoende draagvlak kan vervolgens de software ingezet worden om uw situatie zo effectief mogelijk te ondersteunen.

Het belangrijkste doel is een care-free operatie waarbij eindgebruikers het prettig vinden om met Commence te werken. Alleen dan ontstaat er een succesvolle implementatie die écht toegevoegde waarde heeft.