TendenZ B.V.

  • Transportweg 12
  • 9405 PR Assen
  • Nederland
  • + (31) 88 002 9000


Meer dan ooit, verdienen organisaties de expertise, individuele aandacht en een toegewijde partner die als geen ander niet alleen de uitdagingen ziet, maar ook de kansen die komen kijken bij het beheren van data en klantrelaties. Van de installatie tot aan het volledig aanpassen van de CRM aan uw bedrijfsprocessen, onze gecerti­ficeerde consultant beschikken over de expertise, ervaring en passie om uw CRM effectief in te richten en soepel te laten verlopen.

Al ruim 20 jaar is TendenZ het aanspreekpunt voor Act! gebruikers in de Benelux en zijn al onze Certi­fied Consultants thuis op het gebied van relatiemanagement en interne communicatieoplossingen. Zeker in deze tijden van toenemende concurrentie is het zaak dat een organisatie haar klanten goed kent en dat er ook met regelmaat klantcontact plaatsvindt. Investeren in goed relatiebeheer is investeren in succes. TendenZ helpt u daarbij.

U kunt bij ons terecht voor CRM advies, presentaties, aanschaf van de software, ondersteuning en advies bij de CRM implementatie, consultancy, helpdeskondersteuning en het volgen van een Act! training - Zo heeft TendenZ als enige in de Benelux de Act! Diamond Business Partner status, Act! Certifi­ed Hosting status en Training Center status.

Door onze hechte samenwerking met Swiftpage kunt u ervan op aan, dat uw investering in door ons geleverde oplossingen wordt ondersteund door deze toonaangevende leverancier van business management software en services voor het midden- en kleinbedrijf. Wij zijn dan ook trots op onze Act! Diamond Business Partner status, het hoogste Act! partnerniveau.