CAS CRM

  • CAS Software AG
  • CAS-Weg 1-5
  • 76131 Karlsruhe
  • Duitsland
  • +49 (0) 721 9638-0


CAS CRM is een SmartCompany van CAS Software AG. CAS CRM biedt innovatieve CRM-oplossingen, speciefiek op maat van het midden- en klein bedrijf.

Uw CRM-project in de beste handen
Uit eigen ervaring en door duizenden klantprojecten kennen wij de bijzonderheden van kleine en middelgrote ondernemingen. Onze producten zijn optimaal aangepast aan uw eisen en maken de invoering van CRM binnen zeer korte tijd mogelijk. Een dicht net van gecertificeerde lokale partners en de door ons speciaal ontwikkelde CAS projectmethode helpen ons daarbij.

Onze klanten zijn enthousiast
Of het nu gaat om een standaard CRM-oplossing, branche CRM of Cloud CRM, de CRM-oplossingen van CAS CRM ondersteunen ondernemingen die zich op hun klanten richten. Het resultaat geeft hen gelijk: talrijke ondernemingen die in hun segment het marktleiderschap hebben, vertrouwen op onze softwareproducten. Het succes van onze klanten is onze drijfveer en onze trots: Diverse klanten ontvingen de “CRM Best Practice Award”, een onderscheiding voor de implementatie van een uitstekend CRM-project.

Investering loont
Wij investeren jaarlijks 22% van onze omzet in innovatie en de voortdurende ontwikkeling van onze producten. Deze betrokkenheid merken niet alleen onze klanten! Een reeks van onderscheidingen beloont onze werkzaamheden: Top Innovator 2016, Top Employer 2016, Cassiopeia Award 2017) en de hoogste klanttevredenheid (benchpark CRM-studie 2017).

Kies vandaag nog voor het CRM-product van de toekomst, gemaakt door de CRM-marktleider voor het midden- en kleinbedrijf.