BrixCRM

BrixCRM

BrixCRM is de CRM specialist van Nederland en de Benelux, Elite Partner van SugarCRM, certified solutions partner van Hubspot en Microsoft Dynamics partner. Wij geloven in ‘ Creating Happy Customers’ en daarom doen wij er alles aan om organisaties te helpen duurzame klantrelaties op te bouwen . Dit bereiken wij door het implementeren en integreren van effectieve, krachtige en innovatieve software-oplossingen en het bieden van een allround dienstverlening; van advies, implementatie tot beheer en support. Hiermee Helpen wij jouw organisatie inzichten te verkrijgen uit klantdata, waardoor jij jouw klant écht leert kennen. Dit stelt jouw organisatie in staat de waarde van én voor hun klanten te verhogen. Het team bestaat uit 40 enthousiaste specialisten die houden van een uitdaging. Vanuit een passie voor klantgericht ondernemen en de software die dit ondersteunt, werkt het bedrijf aan innovatieve en doeltreffende oplossingen, volledig afgestemd op de organisatie van de klant. BrixCRM is een jonge, ambitieuze organisatie met een een open, informele, professionele en betrokken bedrijfscultuur.

Marketing automation

Naast CRM biedt BrixCRM producten en diensten op het gebied van marketing automation. BrixCRM is specialist op het gebied van zowel Mautic als IBM Watson Campaign Automation. Met gecombineerde CRM / marketing automation oplossingen helpen wij bedrijven meer diepgaande, winstgevende en duurzame relaties op te bouwen met hun klanten.

Wat kenmerkt onze producten?

. Flexibel
. Innovatief
. Zeer gebruiksvriendelijk
. Betaalbaar

BrixCRM ondersteunt, adviseert en implementeert met ervaren consultants. We verdiepen ons volledig in uw bedrijf en kijken samen met u welke CRM-strategie het best werkt voor uw organisatie.

BrixCRM

Gratis CRM-Infopakket

Nu aanvragen

U krijgt

Vergelijk enkel bij uw organisatie passende software.
Beoordeel zelf online welke geselecteerde systemen het beste aansluiten bij uw wensen.
Om u te helpen bij de keuze van de juiste CRM leverancier heeft Select een unieke checklist ontwikkeld.
Ontvang de meest actuele productinformatie en case studies.
Heeft u vragen of kunnen wij u persoonlijk helpen? Bel ons: 033-8200970.