BrixCRM

  • Postbus 22
  • 7600 AA Almelo
  • Nederland
  • +31 (0) 88 102 0600


CRM

BrixCRM is een gedreven CRM-dienstverlener. Onze missie is organisaties in staat te stellen duurzame klantrelaties op te bouwen, zodat zij de waarde van én voor hun klanten kunnen verhogen. Dit doen wij door effectieve software te implementeren en te integreren.

We zijn voor onze klanten een volwaardige en betrouwbare CRM-partner. We adviseren, begeleiden, implementeren en ondersteunen niet eenmalig, maar zien dit als een continu proces. Innovatie, klantgerichtheid, transparantie, betrokkenheid en een pragmatische aanpak staan hierbij centraal.

Als partner van SugarCRM maken wij gebruik van de webbased Sugar software. SugarCRM is wereldmarktleider op het gebied van commerciële open source CRM-software.

Marketing automation

Naast CRM biedt BrixCRM producten en diensten op het gebied van marketing automation. BrixCRM is specialist op het gebied van zowel Mautic als IBM Watson Campaign Automation. Met gecombineerde CRM / marketing automation oplossingen helpen wij bedrijven meer diepgaande, winstgevende en duurzame relaties op te bouwen met hun klanten.

Wat kenmerkt onze producten?

. Flexibel
. Innovatief
. Zeer gebruiksvriendelijk
. Betaalbaar

BrixCRM ondersteunt, adviseert en implementeert met ervaren consultants. We verdiepen ons volledig in uw bedrijf en kijken samen met u welke CRM-strategie het best werkt voor uw organisatie.