E-Office Labs

  • Duwboot 20
  • 3991 CD Houten
  • Nederland
  • + 31 (0) 20 5001500


Dynamics 365 for Sales bereikbaar voor micro organisaties

e-office labs is een onderdeel van e-office en onderzoekt nieuwe business-concepten. Momenteel onderzoekt e-office labs op welke wijze Microsoft Dynamics for Sales succesvol kan worden ingevoerd en gebruikt door bedrijven met maximaal 20 CRM-gebruikers.

e-office is al meer dan 27 jaar specialist in digitale samenwerkingsomgevingen. Het slim inrichten van Microsoft-producten (Office 365 en SharePoint, maar ook steeds vaker CRM/Dynamics 365) vanuit scenario's en gebruikersperspectief is de basis. Dit combineren we met training & adoptie, maar ook met bijvoorbeeld Powerapps, Flow en chatbots. e-office heeft  een enthousiast team van CRM specialisten die diverse implementaties van CRM Online op hun naam hebben staan.

Wij maken gebruik van het Microsoft Dynamics platform en maken het beschikbaar voor organisaties met een laag aantal CRM-gebruikers.  

Microsoft helpt mensen meer uit zichzelf te halen met technologie die het gemakkelijk maakt om bedrijfsprocessen productiever en flexibeler te maken. Dankzij One Business Solution van Microsoft blijft u in contact met partners, relaties, medewerkers en collega’s.