E-Office Labs

  • Duwboot 20
  • 3991 CD Houten
  • Nederland
  • + 31 (0) 20 5001500


Dynamics 365 for Sales bereikbaar voor jonge ondernemingen

E-Office adviseert en implementeert nieuwe business-concepten en de CRM strategie. Wij focussen onszelf op de onderkant van de MKB markt waarin voornamelijk Dynamics 365 for Sales wordt succesvol ingericht.  

Al meer dan 27 jaar jaar is E-Office al specialist in digitale samenwerkingsomgevingen. Het slim inrichten van Microsoft-producten (Office 365 en SharePoint, maar ook steeds vaker CRM/Dynamics 365) vanuit scenario's en gebruikersperspectief is de basis. Dit combineren we met training & adoptie, maar ook met bijvoorbeeld Powerapps, Flow en chatbots. E-Office heeft  een enthousiasten deskundig team van Dynamics 365 for Sales specialisten die diverse implementaties van het CRM platform op hun naam hebben staan.

Wij maken gebruik van het Microsoft Dynamics platform en maken het beschikbaar voor organisaties met een laag aantal CRM-gebruikers, voornamelijk voor ondernemingen met twintig of minder werknemers.  

Microsoft helpt mensen meer uit zichzelf te halen met technologie die het gemakkelijk maakt om bedrijfsprocessen productiever en flexibeler te maken. Dankzij One Business Solution van Microsoft blijft u in contact met partners, relaties, medewerkers en collega’s.