GAC Business Solutions

Focus op groei

Door kennis te delen zoeken we de perfecte balans tussen wensen en oplossingen, behoeften en software, mensen en technologie. Dit is de sleutel tot succesvol samenwerken en vormt het uitgangspunt voor onze filosofie: Growing Together. De focus ligt op organische groei van uw business, met als doel de positie te bereiken (of behouden) die u in uw concurrentieveld wenst.

Historie

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen. GAC bestaat uit meerdere business units met kennis, medewerkers en producten die specifiek voor de verschillende branches zijn ontwikkeld. Onze branche-experts kunnen zich goed in uw situatie inleven.

Wij maken gebruik van het Microsoft Dynamics platform en voegen hier branchefocus en specifieke functionaliteit aan toe. Dit is de manier om de snelle veranderingen te blijven volgen en bij u betaalbaar te kunnen blijven implementeren.

Microsoft

De technologie van Microsoft verandert de manier waarop mensen werken en leven. Het creëert nieuwe kansen voor mensen, organisaties en voor de Nederlandse samenleving. Jaarlijks investeert Microsoft 10 miljard euro in vernieuwende technologie. Geen enkel ander bedrijf investeert zoveel in productontwikkeling.

Microsoft helpt mensen meer uit zichzelf te halen met technologie die het gemakkelijk maakt om bedrijfsprocessen productiever en flexibeler te maken. Dankzij One Business Solution van Microsoft blijft u in contact met partners, relaties, medewerkers en collega’s.

GAC Business Solutions

Gratis CRM-Infopakket

Nu aanvragen

U krijgt

Vergelijk enkel bij uw organisatie passende software.
Beoordeel zelf online welke geselecteerde systemen het beste aansluiten bij uw wensen.
Om u te helpen bij de keuze van de juiste CRM leverancier heeft Select een unieke checklist ontwikkeld.
Ontvang de meest actuele productinformatie en case studies.
Heeft u vragen of kunnen wij u persoonlijk helpen? Bel ons: 033-8200970.