Sultan CRM BV

  • Burgermeester de Raadtsingel 93 C
  • 3311 JG
  • Dordrecht
  • Nederland
  • + 31 (0) 85 303 81 71


Sultan CRM is een Nederlandse fabrikant van CRM (Customer Relationship Management) software. Wij nemen een uiterst unieke positie in de markt door niet alleen de software in eigen huis te ontwikkelen maar ook door onze klanten bij te staan met het opzetten van een duidelijke CRM strategie. Natuurlijk verrichten wij ook maatwerk om onze oplossing naadloos te integreren met uw wensen en behoeften.

Doordat er geen sprake is van tussenkomst van een leverancier en/of reseller met betrekking tot onze oplossing, staat Sultan CRM in rechtstreeks contact met de eindgebruiker. Dit resulteert in betaalbare software en vriendelijke consultancy tarieven.

De meeste CRM software is gebaseerd op het principe van ‘One size fits all’. De implementatie van deze software vraagt om inhuur van dure consultants gekoppeld aan dure licenties teneinde aan de gewenste functionaliteit van de software vorm te geven.

De wijze waarop onze software tot stand is gekomen is gericht op de specifieke wensen en behoeften van de eindgebruiker zonder afbreuk te doen aan de standaard functionaliteit van onze CRM oplossing. Hierdoor kunnen wij in korte tijd, tegen betaalbare prijzen vorm geven aan de gewenste CRM implementatie.