Systony

Systony is premium partner van Maximizer CRM, Microsoft Dynamics 365, HubSpot en Teamleader. Daarnaast bieden wij ook maatwerk CRM aan. Door ons brede aanbod CRM-systemen kunnen wij altijd inspelen op de wensen en behoeften van jouw organisatie.

Wij helpen je bij het vinden van een passende CRM-oplossing. Daarnaast implementeren wij deze en blijven onze medewerkers na oplevering van het project bereikbaar voor trainingen en supportvragen.

Systony is actief sinds 2003. Wij staan voor hoge gebruikersacceptie en snelle ROI. Naast diverse CRM-oplossingen zijn wij partner van HubSpot Marketingautomation software. Wij kunnen je helpen meer leads te genereren en zorgen voor een naadloze koppeling van marketingautomation met CRM. Met software en diensten rondom CRM en Marketingautomatisering is Systony uniek in de Benelux.

In het recente verleden hebben wij succesvolle CRM-implementaties uitgevoerd voor onder andere Auping, Woonzorgcentrum Haaglanden, Specialized, Beerwulf, KLM, Duinrell, Aartsenfruit, Fritom Group, Heiploeg, Foto Konijnenberg, Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen en Ziekenhuis Rijnstate.

 

Systony

Gratis CRM-Infopakket

Nu aanvragen

U krijgt

Vergelijk enkel bij uw organisatie passende software.
Beoordeel zelf online welke geselecteerde systemen het beste aansluiten bij uw wensen.
Om u te helpen bij de keuze van de juiste CRM leverancier heeft Select een unieke checklist ontwikkeld.
Ontvang de meest actuele productinformatie en case studies.
Heeft u vragen of kunnen wij u persoonlijk helpen? Bel ons: 033-8200970.